Claudia Buttazzoni
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Graziella (2005) (gościnnie)
5.5 2001 Bonnie Covington (gościnnie)
4.5 2000 Elizabeth (gościnnie)
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 J'Sandra (gościnnie)
3.0 1998 Ella Palantino (gościnnie)
0.0 1997 Olivia Mazzini (1998) (gościnnie)
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Kimberly (1995)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claudia Buttazzoni filmy Claudia Buttazzoni najlepsze filmy Claudia Buttazzoni zdjęcia Claudia Buttazzoni galeria Claudia Buttazzoni biografia Claudia Buttazzoni nominacje Claudia Buttazzoni nagrody i wyróżnienia Claudia Buttazzoni filmografia Claudia Buttazzoni aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.