Claudia Black
Data urodzenia: 1972-10-11
Miejsce urodzenia: Sydney, Australia
Stan cywilny: mąż Jamie (od 2004), 2 synów: Odin (ur. 2005), Viggo (ur. 09.11.2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Guru Sona (gościnnie)
7.1 2008 Guru Sona (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Sprzątaczka (gościnnie)
7.5
Akta Dresdena
Dresden Files, The
2007 Guru Sona (gościnnie)
7.8
Ucieczka w kosmos i wojny Rozjemców
Farscape: The Peacekeeper Wars
2004 Guru Sona (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Guru Sona (gościnnie)
6.6
Królowa potępionych
Queen of the Damned
2002 Guru Sona (gościnnie)
7.6 2000 Guru Sona (gościnnie)
7.9 1999 Guru Sona (gościnnie)
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 Guru Sona (gościnnie)
7.7 1999 Guru Sona (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Guru Sona (gościnnie)
7.5 1996 Guru Sona (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Guru Sona (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Guru Sona (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Guru Sona (gościnnie)
5.5 1994 Guru Sona (gościnnie)
0.0 1993 Guru Sona (gościnnie)
10.0 1989 Guru Sona (gościnnie)
8.0 1981 Guru Sona (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claudia Black filmy Claudia Black najlepsze filmy Claudia Black zdjęcia Claudia Black galeria Claudia Black biografia Claudia Black nominacje Claudia Black nagrody i wyróżnienia Claudia Black filmografia Claudia Black aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.