Claude-Oliver Rudolph
Data urodzenia: 1956-11-30
Miejsce urodzenia: Frankfurt nad Menem, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Sabine von Maydell, 2 dzieci: Oona-Lea i Davide-Lino

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Harrison Hill
0.0 2009 Handlarz złomem
6.2 2009 Igor Prokoff
5.2 2001 Thorsten Behrens (gościnnie)
7.1
Świat to za mało
World Is Not Enough, The
1999 Colonel Akakievich
0.0 1998 Chinesen-Fiete
0.0 1997 Pan Banath
7.0 1997 Ulrich Wisskowski (gościnnie)
0.0 1996 Gonzo
7.5 1992 Edgar Huberti (gościnnie)
0.0 1988 Simmerath(gościnnie)
8.3
Okręt
Boot, Das
1985 Ario
9.0 1985 Bernard Kovalic
7.7
Okręt
Boot, Das
1981 Ario
5.0 1981 Ewald Kurr (gościnnie)
7.8 1977 Bertie (gościnnie)
6.2 1974 Horst Wilke / Rossner / Bollmann / Lubich / Krowacs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claude-Oliver Rudolph filmy Claude-Oliver Rudolph najlepsze filmy Claude-Oliver Rudolph zdjęcia Claude-Oliver Rudolph galeria Claude-Oliver Rudolph biografia Claude-Oliver Rudolph nominacje Claude-Oliver Rudolph nagrody i wyróżnienia Claude-Oliver Rudolph filmografia Claude-Oliver Rudolph aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.