Claude Le Saché
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1991 Listonosz (gościnnie)
5.0 1990 (gościnnie)
0.0 1989 Stary mężczyzna (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Porucznik (gościnnie)
8.2
Porwany za młodu
Kidnapped
1978 Batin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claude Le Saché filmy Claude Le Saché najlepsze filmy Claude Le Saché zdjęcia Claude Le Saché galeria Claude Le Saché biografia Claude Le Saché nominacje Claude Le Saché nagrody i wyróżnienia Claude Le Saché filmografia Claude Le Saché aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.