Claude Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1974 Oficer Bolkey (gościnnie)
7.5
Napoleon i Samanta
Napoleon and Samantha
1972 Gary
6.9 1968 Oficer Brinkman (1968-69, 1974-75) / Oficer Norm Green (1969-71)
7.7 1968 Policjant
10.0 1967 Barney (gościnnie)
10.0 1964 Strzelec (gościnnie)
7.8 1964 Jack Weaver (gościnnie)
7.0 1964 Kapral (gościnnie)
6.0 1963 Jimmy McClain (gościnnie)
5.9 1960 Josh Wakefield (gościnnie)
5.5 1959 Peter (gościnnie)
7.4 1959 Paul (gościnnie)
7.4 1955 Aaron Hutchinson (gościnnie)
8.7 1954 Pan Fernald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claude Johnson filmy Claude Johnson najlepsze filmy Claude Johnson zdjęcia Claude Johnson galeria Claude Johnson biografia Claude Johnson nominacje Claude Johnson nagrody i wyróżnienia Claude Johnson filmografia Claude Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.