Clark Gregg
Data urodzenia: 1962-04-02
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA
Stan cywilny: żona Jennifer Grey (od 21.07.2001), córka Stella (ur. 03.12.2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Harris Bragen (gościnnie)
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Harris Bragen (gościnnie)
6.6 2011 Harris Bragen (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Harris Bragen (gościnnie)
7.3 2004 D.A. Allen McShane (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Harris Bragen (gościnnie)
6.2
Hollywood atakuje
State and Main
2000 Harris Bragen (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Harris Bragen (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Harris Bragen (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Harris Bragen (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Harris Bragen (gościnnie)
6.1
Hiszpański więzień
Spanish Prisoner, The
1997 Harris Bragen (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Harris Bragen (gościnnie)
8.1
Podejrzani
Usual Suspects, The
1995 Harris Bragen (gościnnie)
7.8 1995 Harris Bragen (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Harris Bragen (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 Harris Bragen (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Harris Bragen (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Harris Bragen (gościnnie)
6.8
Jackie
Woman Named Jackie, A
1991 Harris Bragen (gościnnie)
6.8 1991 Harris Bragen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clark Gregg filmy Clark Gregg najlepsze filmy Clark Gregg zdjęcia Clark Gregg galeria Clark Gregg biografia Clark Gregg nominacje Clark Gregg nagrody i wyróżnienia Clark Gregg filmografia Clark Gregg aktor Clark Gregg scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.