Clare Clifford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2006 Milton (gościnnie)
7.0 1998 Lady Pierpoint
7.3 1996 Sarah (gościnnie)
0.0 1995 Pan Chapman (gościnnie)
0.0 1994 Dr. Horton (gościnnie)
7.0 1993 Pielęgniarka Celia (gościnnie)
6.8 1992 Celia Beresford (gościnnie)
0.0 1986 Dziennikarka TV (gościnnie)
7.6 1984 Jenny Thompson (gościnnie)
5.5 1983 Pat (gościnnie)
0.0 1982 Alice Mount / Alice Browne-Lacey
1.0 1975 Shirley Brent (1976)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Profesor Kyle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clare Clifford filmy Clare Clifford najlepsze filmy Clare Clifford zdjęcia Clare Clifford galeria Clare Clifford biografia Clare Clifford nominacje Clare Clifford nagrody i wyróżnienia Clare Clifford filmografia Clare Clifford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.