Clare Carey
Data urodzenia: 1967-06-11
Miejsce urodzenia: Rodezja (obecnie Zimbabwe)
Stan cywilny: mąż, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Ellie Miller (gościnnie)
7.0 2009 Ellie Miller (gościnnie)
7.7 2009 Noreen Hixton (gościnnie)
7.9 2008 Ellie Miller (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Ellie Miller (gościnnie)
7.8 2007 Kathleen McHugh (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Ellie Miller (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Ellie Miller (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Ellie Miller (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Ellie Miller (gościnnie)
8.1 2005 Ellie Miller (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Eileen Dodd (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ellie Miller (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Nikki Gibson (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ellie Miller (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Ellie Miller (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ellie Miller (gościnnie)
7.5 2002 Siostra Heather (gościnnie)
7.5
Lekarze marzeń
Presidio Med
2002 Ellie Miller (gościnnie)
7.3 2002 Janet Gardner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ellie Miller (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Ellie Miller (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ellie Miller (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Ellie Miller (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ellie Miller (gościnnie)
7.5 1997 Ellie Miller (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Ellie Miller (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Ellie Miller (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Ellie Miller (gościnnie)
6.3 1989 Ellie Miller (gościnnie)
7.2 1989 Ellie Miller (gościnnie)
5.5 1987 Ellie Miller (gościnnie)
0.0

0 Ellie Miller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clare Carey filmy Clare Carey najlepsze filmy Clare Carey zdjęcia Clare Carey galeria Clare Carey biografia Clare Carey nominacje Clare Carey nagrody i wyróżnienia Clare Carey filmografia Clare Carey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.