Claire Oberman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2003 Margaret (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Alice Bowers (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Endora (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Pani Holmes
0.0 1991 Alex Farrell
0.0 1988 Sandy Savage(gościnnie)
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Mortimer
0.0 1986 Lonnie Simcox
6.3 1986 Fiona Maxwell (1987) (gościnnie)
4.0 1981 Kate Norris
8.7 1980 Daphne Fairbrother (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claire Oberman filmy Claire Oberman najlepsze filmy Claire Oberman zdjęcia Claire Oberman galeria Claire Oberman biografia Claire Oberman nominacje Claire Oberman nagrody i wyróżnienia Claire Oberman filmografia Claire Oberman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.