Cindy O'Callaghan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1984 Nina Moran (gościnnie)
0.0 1983 Sonia Elston
0.0 1981 Linda Kennedy (1981)
0.0
Fox
1980 Nan (gościnnie)
10.0 1978 Patsy Flanagan (1979) (gościnnie)
0.0 1977 Chrissy (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cindy O'Callaghan filmy Cindy O'Callaghan najlepsze filmy Cindy O'Callaghan zdjęcia Cindy O'Callaghan galeria Cindy O'Callaghan biografia Cindy O'Callaghan nominacje Cindy O'Callaghan nagrody i wyróżnienia Cindy O'Callaghan filmografia Cindy O'Callaghan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.