Cindy Morgan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kamea
0.0 2009 Pani Leeds
7.5 1992 Obsługa lotu (gościnnie)
7.7 1989 (gościnnie)
6.3 1986 Jessie Martin/Linda Hansfield (1988, 1989) (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
7.6 1984 Paula (gościnnie)
7.5 1983 (gościnnie)
7.3 1982 Lora / Yori
10.0 1982 Gloria Marlowe
8.2 1981 Zoe LeRoy (gościnnie)
6.8 1981 Gabrielle Short
6.7
Golfiarze
Caddyshack
1980 Maggie O`Hooligan
6.2 1978 Margie Jenkins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cindy Morgan filmy Cindy Morgan najlepsze filmy Cindy Morgan zdjęcia Cindy Morgan galeria Cindy Morgan biografia Cindy Morgan nominacje Cindy Morgan nagrody i wyróżnienia Cindy Morgan filmografia Cindy Morgan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.