Cillian Murphy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2014 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow
6.6 2012 Tom Buckley
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Dr Jonathan Crane / Scarecrow
10.0 2011 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow
6.9 2011 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow
6.7 2010 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow
6.8
Tron: Dziedzictwo
TRON: Legacy
2010 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow
7.7 2001 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow
8.3 1992 Doktor Jonathan Crane / Scarecrow

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cillian Murphy filmy Cillian Murphy najlepsze filmy Cillian Murphy zdjęcia Cillian Murphy galeria Cillian Murphy biografia Cillian Murphy nominacje Cillian Murphy nagrody i wyróżnienia Cillian Murphy filmografia Cillian Murphy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.