Christopher Thomas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Nowy papież (gościnnie)
4.7 2011 Nowy papież (gościnnie)
0.0 2009 Nowy papież (gościnnie)
0.0 2009 Nowy papież (gościnnie)
6.3
Wymarzony facet
Meet Prince Charming
1999 Nowy papież (gościnnie)
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Nowy papież (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Nowy papież (gościnnie)
0.0 1992 Nowy papież (gościnnie)
7.3 1990 Nowy papież (gościnnie)
5.5 1987 Nowy papież (gościnnie)
7.8 1987 Nowy papież (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Nowy papież (gościnnie)
7.5 1985 Nowy papież (gościnnie)
5.8
Plusk
Splash
1984 Nowy papież (gościnnie)
5.6 1984 Nowy papież (gościnnie)
7.0 1984 Nowy papież (gościnnie)
7.1 1984 Nowy papież (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Nowy papież (gościnnie)
8.6 1982 Nowy papież (gościnnie)
7.1 1982 Nowy papież (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Nowy papież (gościnnie)
6.8 1974 Nowy papież (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Thomas filmy Christopher Thomas najlepsze filmy Christopher Thomas zdjęcia Christopher Thomas galeria Christopher Thomas biografia Christopher Thomas nominacje Christopher Thomas nagrody i wyróżnienia Christopher Thomas filmografia Christopher Thomas aktor Christopher Thomas reżyser Christopher Thomas scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.