Christopher Stapleton
Data urodzenia: 1971-02-18
Miejsce urodzenia: Springfield, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Heather Hayward (od 02.05.1998), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 John Hadley (gościnnie)
7.7 2008 John Hadley (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Oficer (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 John Hadley (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 John Hadley (gościnnie)
7.3 2004 Anthony Martino (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 John Hadley (gościnnie)
7.3 2002 Raymond Caine (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 John Hadley (gościnnie)
7.5
Idy marcowe
Ides of March
2000 John Hadley (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 John Hadley (gościnnie)
9.5 1999 John Hadley (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 John Hadley (gościnnie)
7.0 1999 John Hadley (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 John Hadley (gościnnie)
7.0 1995 John Hadley (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 John Hadley (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Strażnik / Pilot / Kapitan Robert McDonough (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Stapleton filmy Christopher Stapleton najlepsze filmy Christopher Stapleton zdjęcia Christopher Stapleton galeria Christopher Stapleton biografia Christopher Stapleton nominacje Christopher Stapleton nagrody i wyróżnienia Christopher Stapleton filmografia Christopher Stapleton aktor Christopher Stapleton scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.