Christopher Stadulis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2012
6.7 2012 Gliniarz
7.0
Niepowstrzymany
Unstoppable
2010 Bramkarz w Manor House (gościnnie)
0.0 2010 Bramkarz w Manor House (gościnnie)
6.5 2009 Bramkarz w Manor House (gościnnie)
7.7 2009 Bramkarz w Manor House (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Sanitariusz (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Bramkarz w Manor House (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bramkarz w Manor House (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Stadulis filmy Christopher Stadulis najlepsze filmy Christopher Stadulis zdjęcia Christopher Stadulis galeria Christopher Stadulis biografia Christopher Stadulis nominacje Christopher Stadulis nagrody i wyróżnienia Christopher Stadulis filmografia Christopher Stadulis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.