Christopher Shand
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 2009 Żółnierz sekty Żołnierze słońca (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Żółnierz sekty Żołnierze słońca (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Żółnierz sekty Żołnierze słońca (gościnnie)
8.3 2007 Żółnierz sekty Żołnierze słońca (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Keith (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Żółnierz sekty Żołnierze słońca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Shand filmy Christopher Shand najlepsze filmy Christopher Shand zdjęcia Christopher Shand galeria Christopher Shand biografia Christopher Shand nominacje Christopher Shand nagrody i wyróżnienia Christopher Shand filmografia Christopher Shand aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.