Christopher Rydell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dov Lambert
7.3 2001 Obcy astronauta (gościnnie)
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Bob Jensen
7.0
Pewna sprawa
Sure Thing, The
1985 Charlie
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Strzelec (gościnnie)
8.2 1982 Craig Duvall (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Neil Traeger (gościnnie)
6.3
Harry i Walter jadą do Nowego Jorku
Harry and Walter Go to New York
1976 Chłopak pracujący w pralni
6.2
Przepustka dla marynarza
Cinderella Liberty
1973 Chłopiec z rybami

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Rydell filmy Christopher Rydell najlepsze filmy Christopher Rydell zdjęcia Christopher Rydell galeria Christopher Rydell biografia Christopher Rydell nominacje Christopher Rydell nagrody i wyróżnienia Christopher Rydell filmografia Christopher Rydell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.