Christopher Ravenscroft
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Tim Portland (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Tony Saunders (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dr Rupert Bradshaw (gościnnie)
8.5 1988 Detektyw Inspektor Mike Burden
10.0
Nicholas Nickleby
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The
1982 Mobbs/Pan Lenville/Pan Snobb/Frank Cheeryble

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Ravenscroft filmy Christopher Ravenscroft najlepsze filmy Christopher Ravenscroft zdjęcia Christopher Ravenscroft galeria Christopher Ravenscroft biografia Christopher Ravenscroft nominacje Christopher Ravenscroft nagrody i wyróżnienia Christopher Ravenscroft filmografia Christopher Ravenscroft aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.