Christopher Place
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Policjant na motorze (niewymieniony w czołówce)
7.8 2008 Agent oszusta (gościnnie)
7.3 2004 Drużba / Biznesmen (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Agent oszusta (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Zbir (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Place filmy Christopher Place najlepsze filmy Christopher Place zdjęcia Christopher Place galeria Christopher Place biografia Christopher Place nominacje Christopher Place nagrody i wyróżnienia Christopher Place filmografia Christopher Place aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.