Christopher Neame
Data urodzenia: 1947-09-12
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2001 Niemiecki generał (gościnnie)
9.5
Z życia gwiazd
Movie Stars
1999 Oficer gestapo (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Kapitan KGB (gościnnie)
6.5 1997 André Divak (gościnnie)
7.7 1995 Dr Manfred Xang (gościnnie)
7.2 1995 Dr Kramer (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Dr Schmekler (gościnnie)
7.6 1995 Unferth (gościnnie)
7.0 1995 (gościnnie)
5.0
Moce ciemności
Hellbound
1994 Lockley
7.5
Ziemia 2
Earth 2
1994 Doktor Franklin Bennett (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Knight Two (gościnnie)
8.1 1991 Jack Truduae (1991) (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Brian Gideon (gościnnie)
7.1
Licencja na zabijanie
Licence to Kill
1989 Fallon
6.7 1988 Bernard
6.0 1988 Deville (gościnnie)
6.7
Stalowy świt
Steel Dawn
1987 Sho
5.7 1986 Alan Scott (gościnnie)
7.5 1985 Sir Duncan / Quayle / Erich von Leer (gościnnie)
7.6 1984 Jan Jan 'The Dutchman Velboon Velboon (gościnnie) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Dr John Sullivan (gościnnie)
7.1 1984 Klaus Gunter (gościnnie)
0.0 1983 Marc Antony
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Jack Scarett (gościnnie)
8.2 1981 Terrill (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Hamilton Stone (gościnnie)
5.7 1978
0.0 1977 Billy (gościnnie)
0.0
Edward VII
Edward the King
1975 Cesarz Wilhelm II
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Junot
7.0 1972 Bailey (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Skagra (gościnnie)
0.0

0 Lenin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Neame filmy Christopher Neame najlepsze filmy Christopher Neame zdjęcia Christopher Neame galeria Christopher Neame biografia Christopher Neame nominacje Christopher Neame nagrody i wyróżnienia Christopher Neame filmografia Christopher Neame aktor Christopher Neame scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.