Christopher Murray
Data urodzenia: 1957-03-19
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2009 Phil Mathewson (gościnnie)
8.0 2007 Phil Mathewson (gościnnie)
6.9 2005 Phil Mathewson (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Phil Mathewson (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Phil Mathewson (gościnnie)
8.0 2000 Phil Mathewson (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Phil Mathewson (gościnnie)
8.2 1998 Phil Mathewson (gościnnie)
6.2
Góra Dantego
Dante's Peak
1997 Phil Mathewson (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Phil Mathewson (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Phil Mathewson (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Phil Mathewson (gościnnie)
7.4
W słusznej sprawie
Just Cause
1995 Phil Mathewson (gościnnie)
5.8
Zabójcza perfekcja
Virtuosity
1995 Phil Mathewson (gościnnie)
7.0 1995 Phil Mathewson (gościnnie)
7.3 1990 Phil Mathewson (gościnnie)
5.8 1988 Phil Mathewson (gościnnie)
5.7 1986 Phil Mathewson (gościnnie)
8.3 1983 Phil Mathewson (gościnnie)
7.0 1979 Phil Mathewson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Murray filmy Christopher Murray najlepsze filmy Christopher Murray zdjęcia Christopher Murray galeria Christopher Murray biografia Christopher Murray nominacje Christopher Murray nagrody i wyróżnienia Christopher Murray filmografia Christopher Murray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.