Christopher Michael
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wierny (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Wierny (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Ochroniarz (gościnnie)
8.2 2009 Wierny (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Wierny (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Wierny (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Dowódca straży (gościnnie)
7.5 2007 Wierny (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Wierny (gościnnie)
7.5 2005 Wierny (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Szatniarz (gościnnie)
7.1 2000 Wierny (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Wierny (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Wierny (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Wierny (gościnnie)
7.0 1999 Wierny (gościnnie)
4.7 1998 Wierny (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Wierny (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Wierny (gościnnie)
6.9
Polubić czy poślubić
Fools Rush In
1997 Wierny (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Wierny (gościnnie)
7.5 1997 Wierny (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Wierny (gościnnie)
6.6
Telemaniak
Cable Guy, The
1996 Wierny (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Wierny (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Wierny (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Wierny (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Wierny (gościnnie)
8.0 1995 Wierny (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Wierny (gościnnie)
7.6 1993 Wierny (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Wierny (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Wierny (gościnnie)
6.9 1991 Wierny (gościnnie)
8.2 1989 Wierny (gościnnie)
5.7 1989 Wierny (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Wierny (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Wierny (gościnnie)
7.9
Wzgórze Rozdartych Serc
Heartbreak Ridge
1986 Wierny (gościnnie)
7.6 1984 Wierny (gościnnie)
7.0 1979 Wierny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Michael filmy Christopher Michael najlepsze filmy Christopher Michael zdjęcia Christopher Michael galeria Christopher Michael biografia Christopher Michael nominacje Christopher Michael nagrody i wyróżnienia Christopher Michael filmografia Christopher Michael aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.