Christopher McDonald
Data urodzenia: 1955-02-15
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Lupe Gidley (od 1992), 4 dzieci: syn Jackson Riley (ur. 22.12.1990), córki: Hannah Elizabeth (ur. 20.10.1993), Rosie (ur. 1996), Ava Catherine (ur. 03.09.2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Harry Daugherty (gościnnie)
0.0 2012 Harry Daugherty (gościnnie)
7.7
Kolekcjoner 3D
Collection, The
2012 Pan Peters
6.0 2011 Harry Daugherty (gościnnie)
0.0 2011 Harry Daugherty (gościnnie)
0.0 2011 Harry Daugherty (gościnnie)
0.0 2011 Harry Daugherty (gościnnie)
7.4 2011 Harry Daugherty (gościnnie)
4.2 2010 Harry Daugherty (gościnnie)
0.0 2010 Harry Daugherty (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Harry Daugherty (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Harry Daugherty (gościnnie)
6.5
Moje chłopaki
My Boys
2006 Harry Daugherty (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Harry Daugherty (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Harry Daugherty (gościnnie)
7.5 2005 Harry Daugherty (gościnnie)
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Harry Daugherty (gościnnie)
6.0 2004 Harry Daugherty (gościnnie)
8.0 2002 Harry Daugherty (gościnnie)
7.0
Gniew oceanu
Perfect Storm, The
2000 Harry Daugherty (gościnnie)
6.8
Sekta
Skulls, The
2000 Harry Daugherty (gościnnie)
6.4
Siostra Betty
Nurse Betty
2000 Harry Daugherty (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Harry Daugherty (gościnnie)
7.4
Obława
Takedown
2000 Harry Daugherty (gościnnie)
7.4 1999 Harry Daugherty (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Eddie Dunne (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Harry Daugherty (gościnnie)
6.4
Oni
Faculty, The
1998 Harry Daugherty (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Harry Daugherty (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Harry Daugherty (gościnnie)
6.4
Areszt domowy
House Arrest
1996 Harry Daugherty (gościnnie)
6.7
Podwójna świadomość
Unforgettable
1996 Harry Daugherty (gościnnie)
6.3
Żona bogatego mężczyzny
Rich Man's Wife, The
1996 Harry Daugherty (gościnnie)
5.8
Czysta gra
Fair Game
1995 Harry Daugherty (gościnnie)
7.4 1994 Harry Daugherty (gościnnie)
6.1
Małpi kłopot
Monkey Trouble
1994 Harry Daugherty (gościnnie)
6.3
Na granicy ryzyka
Terminal Velocity
1994 Harry Daugherty (gościnnie)
6.2
Po latach
Benefit of the Doubt
1993 Harry Daugherty (gościnnie)
7.7
Thelma i Louise
Thelma & Louise
1991 Harry Daugherty (gościnnie)
0.0 1991 Harry Daugherty (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Harry Daugherty (gościnnie)
6.8 1988 Harry Daugherty (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Harry Daugherty (gościnnie)
10.0 1986 Harry Daugherty (gościnnie)
6.3 1986 Harry Daugherty (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Harry Daugherty (gościnnie)
7.6 1984 Harry Daugherty (gościnnie)
7.1 1984 Harry Daugherty (gościnnie)
6.2 1982 Harry Daugherty (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Harry Daugherty (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Harry Daugherty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher McDonald filmy Christopher McDonald najlepsze filmy Christopher McDonald zdjęcia Christopher McDonald galeria Christopher McDonald biografia Christopher McDonald nominacje Christopher McDonald nagrody i wyróżnienia Christopher McDonald filmografia Christopher McDonald aktor Christopher McDonald reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.