Christopher May
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Adam (gościnnie)
7.3 2010 Adam (gościnnie)
7.7 2009 Arthur Sansone (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Adam (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Strażnik parku (gościnnie)
7.3 2004 Martin Browning (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Adam (gościnnie)
7.5 2002 Drugi pomocnik (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Adam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher May filmy Christopher May najlepsze filmy Christopher May zdjęcia Christopher May galeria Christopher May biografia Christopher May nominacje Christopher May nagrody i wyróżnienia Christopher May filmografia Christopher May aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.