Christopher Matthews
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Frank Billingworth (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony
7.0 1972 Urzędnik (1972) (gościnnie)
0.0 1967 Lee Monkhouse
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Technik obsługujący radar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Matthews filmy Christopher Matthews najlepsze filmy Christopher Matthews zdjęcia Christopher Matthews galeria Christopher Matthews biografia Christopher Matthews nominacje Christopher Matthews nagrody i wyróżnienia Christopher Matthews filmografia Christopher Matthews aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.