Christopher Kirby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2013
6.0 2012 James Washington
6.1
Daybreakers - Świt
Daybreakers
2009 James Washington
0.0 2009 James Washington
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 James Washington
7.5
Marzenia i koszmary
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
2006 James Washington
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 James Washington
0.0
Sądny dzień
Marshall Law
2002 James Washington
6.6
Królowa potępionych
Queen of the Damned
2002 James Washington
7.4
Przygody w siodle
Saddle Club, The
2001 James Washington
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 James Washington
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 James Washington
6.6 1995 James Washington
0.0 1994 James Washington
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 James Washington
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 James Washington
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 James Washington

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Kirby filmy Christopher Kirby najlepsze filmy Christopher Kirby zdjęcia Christopher Kirby galeria Christopher Kirby biografia Christopher Kirby nominacje Christopher Kirby nagrody i wyróżnienia Christopher Kirby filmografia Christopher Kirby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.