Christopher King
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Duży mężczyzna
6.6
Stosunki międzymiastowe
Going the Distance
2010 Duży mężczyzna
6.3
Dorwać byłą
Bounty Hunter, The
2010 Duży mężczyzna
6.4
Zwycięski sezon
Winning Season, The
2009 Duży mężczyzna
8.8 2008 Chris (gościnnie)
6.5 1966 Sierżant (gościnnie)
10.0 1960 Myles Ree (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher King filmy Christopher King najlepsze filmy Christopher King zdjęcia Christopher King galeria Christopher King biografia Christopher King nominacje Christopher King nagrody i wyróżnienia Christopher King filmografia Christopher King aktor Christopher King reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.