Christopher John Fields
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2004 Nick Murdoch (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie)
7.3 2002 Nick Murdoch (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Nick Murdoch (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Nick Murdoch (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Nick Murdoch (gościnnie)
7.6 2000 Nick Murdoch (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Nick Murdoch (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Nick Murdoch (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Nick Murdoch (gościnnie)
7.5 1997 Nick Murdoch (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Nick Murdoch (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Nick Murdoch (gościnnie)
7.4 1995 Nick Murdoch (gościnnie)
7.0 1995 Nick Murdoch (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Nick Murdoch (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Nick Murdoch (gościnnie)
7.5
Obcy 3
Alien³
1992 Nick Murdoch (gościnnie)
7.4
Betty Lou strzela
Gun in Betty Lou's Handbag, The
1992 Nick Murdoch (gościnnie)
10.0 1992 Nick Murdoch (gościnnie)
7.7
Drabina Jakubowa
Jacob's Ladder
1990 Nick Murdoch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher John Fields filmy Christopher John Fields najlepsze filmy Christopher John Fields zdjęcia Christopher John Fields galeria Christopher John Fields biografia Christopher John Fields nominacje Christopher John Fields nagrody i wyróżnienia Christopher John Fields filmografia Christopher John Fields aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.