Christopher Jacot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 2009 Neil (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Teddy Eames (gościnnie)
7.7 2006 Neil (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Neil (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Neil (gościnnie)
8.0 2004 Neil (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Neil (gościnnie)
8.2
W świecie mitów
MythQuest
2001 Neil (gościnnie)
7.2 2001 Ben Meyers (gościnnie)
7.5 2001 Neil (gościnnie)
7.9
Degrassi: Nowe pokolenie
Degrassi: The Next Generation
2001 Neil (gościnnie)
6.9 1999 Neil (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Neil (gościnnie)
6.5 1998 Neil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Jacot filmy Christopher Jacot najlepsze filmy Christopher Jacot zdjęcia Christopher Jacot galeria Christopher Jacot biografia Christopher Jacot nominacje Christopher Jacot nagrody i wyróżnienia Christopher Jacot filmografia Christopher Jacot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.