Christopher Hoffman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Detektyw (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Detektyw (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Detektyw (gościnnie)
7.5 2005 Detektyw (gościnnie)
7.5 2002 Detektyw (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Detektyw (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Detektyw (gościnnie)
7.0 1995 Detektyw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Hoffman filmy Christopher Hoffman najlepsze filmy Christopher Hoffman zdjęcia Christopher Hoffman galeria Christopher Hoffman biografia Christopher Hoffman nominacje Christopher Hoffman nagrody i wyróżnienia Christopher Hoffman filmografia Christopher Hoffman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.