Christopher Hancock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Pan Tanner (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ted Springett (gościnnie)
0.0 1980 Pan Strathmore (gościnnie)
8.7 1977 Pan Richardson
8.0 1973 Pan Greenish
0.0 1972 Ezra Jennings
6.5 1972 (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Idiaquez
9.0 1971 Circospetto
7.3 1970 Sir Henry Norreys
0.0 1966 Meadows (gościnnie)
8.6 1962 Fraser (1971) / Dr Villiers (1977) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Hancock filmy Christopher Hancock najlepsze filmy Christopher Hancock zdjęcia Christopher Hancock galeria Christopher Hancock biografia Christopher Hancock nominacje Christopher Hancock nagrody i wyróżnienia Christopher Hancock filmografia Christopher Hancock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.