Christopher Goodman
Data urodzenia: Izmir, Tur
Miejsce urodzenia: żona Sabra Malkinson (od 03.06.2005)

Biografia:
Christopher urodził się w Izmirze w Turcji jako syn Marii Aliberti i Wayne'a Goodmana. Jego ojciec pracował dla sił powietrznych Stanów Zjednoczonych i po powierzeniu do obrony stacji w Karamusel, w Turcji i Bittburg, w Niemczech, Wayne zabrał żonę i trzech synów do Midwest City, w stanie Oklahoma. Chris miał wtedy 5 lat. Podczas gdy uczęszczał do szkoły w Nicoma Park, Chris grał w piłkę nożną i koszykówkę od drugiej klasy aż do gimnazjum, gdzie dodatkowo zaczął trenować tenis. Zdobył 7 uniwersyteckich dyplomów atletycznych, otrzymał dwunasty w stanie Oklahoma za grę w tenisa, przyznawane przez kolegium studenckie i został wybrany jako 'aktor wszystkich stanów' zanim ukończył Choctaw High School. Chris potem uczęszczał do Penn State University, ale zmienił swoje zainteresowania na politykę międzynarodową, a w końcu na naukę polityczną. Żeglował także dookoła świata wykorzystując 'Semester at Sea' przed ukończeniem i powrotem do Oklahomyby utworzyć firmę wraz z przyjaciółmi z dzieciństwa. Wprowadził się razem z dziadkami Edem i Vedą Goodman i był z nimi aż do ostatnich lat ich życia. Oboje mieli 94 lata i zmarli w 9 lat po sobie. Chris zajmował się kateringiem oraz nauczaniem, podczas gdy wciąż prowadził biznes sportowy z dwoma partnerami. kiedy w centrum Oklahoma City eksplodowała bomba. Przez swojego szefa od kateringu, Chris zajął się pracą wolontariusza dostarczając jedzenie strażakom i służbom ratowniczym od świtu do nocy. Po roku był już właścicielem restauracji i biznesu barowego, w trzecim roku swojego "The Case of Champions" (obecnie wciąż zajmując się biznesem) opuścił Oklahomę City i udał się do Paryża, aby rozpocząć karierę aktorską.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Bill (gościnnie)
0.0 2009 Bill (gościnnie)
7.7 2009 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sanitariusz (gościnnie)
7.8 2008 Bill (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Oficer wydziału spraw wewnętrznych ATF (gościnnie)
7.3 2007 Bill (gościnnie)
8.0 2007 Bill (gościnnie)
8.3 2006 Zdenerwowany kierowca (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Instructor policji stanowej (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Policjant (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Bill (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Zastepca reżysera (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Bill (gościnnie)
7.5 2002 Młody nieumundurowany glina (gościnnie)
7.3 2002 Kierowca samochodu opancerzonego (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Bill (gościnnie)
7.3 2001 Bill (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Richard Adams (gościnnie)
7.0 1995 Bill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Goodman filmy Christopher Goodman najlepsze filmy Christopher Goodman zdjęcia Christopher Goodman galeria Christopher Goodman biografia Christopher Goodman nominacje Christopher Goodman nagrody i wyróżnienia Christopher Goodman filmografia Christopher Goodman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.