Christopher Gehrman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Technik laboratoryjny (gościnnie)
8.2 2011 Nauczyciel angielskiego (gościnnie)
8.3 2011 Nauczyciel angielskiego (gościnnie)
0.0 2009 Technik laboratoryjny (gościnnie)
0.0 2008 Technik laboratoryjny (gościnnie)
8.0 2007 Sean Fillmore (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Technik laboratoryjny (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Technik laboratoryjny (gościnnie)
7.9 2003 Technik laboratoryjny (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Technik laboratoryjny (gościnnie)
7.6 2001 Pan Candy (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Technik laboratoryjny (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Technik laboratoryjny (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Adam Masters (2002) (gościnnie)
7.6 1999 Technik laboratoryjny (gościnnie)
8.1 1988 Technik laboratoryjny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Gehrman filmy Christopher Gehrman najlepsze filmy Christopher Gehrman zdjęcia Christopher Gehrman galeria Christopher Gehrman biografia Christopher Gehrman nominacje Christopher Gehrman nagrody i wyróżnienia Christopher Gehrman filmografia Christopher Gehrman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.