Christopher Gartin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Charles (gościnnie)
8.3 2011 Charles (gościnnie)
8.0
Czarny łabędź
Black Swan
2010 Rob Hartman (gościnnie)
7.4 2010 Rob Hartman (gościnnie)
7.1 2010 Rob Hartman (gościnnie)
5.4
Jak by to sprzedać
Goods: Live Hard, Sell Hard, The
2009 Rob Hartman (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Hugo (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Alex Sodko (gościnnie)
7.0 2007 Rob Hartman (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Rob Hartman (gościnnie)
7.8 2005 Rob Hartman (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Rob Hartman (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Rob Hartman (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Rashi / Herbert Brickmeyer (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Rob Hartman (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Rob Hartman (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Rob Hartman (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dr Holloway / Marcus Corcoran (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Rob Hartman (gościnnie)
7.6 1993 Rob Hartman (gościnnie)
6.7 1992 Rob Hartman (gościnnie)
5.7 1989 Rob Hartman (gościnnie)
4.8 1988 Rob Hartman (gościnnie)
7.3 1984 Rob Hartman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Gartin filmy Christopher Gartin najlepsze filmy Christopher Gartin zdjęcia Christopher Gartin galeria Christopher Gartin biografia Christopher Gartin nominacje Christopher Gartin nagrody i wyróżnienia Christopher Gartin filmografia Christopher Gartin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.