Christopher Evan Welch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Dr Miner (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dr Miner (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Miner (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Lekarz ER (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Dr Miner (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dr Miner (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Miner (gościnnie)
5.1 1993 Dr Miner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Evan Welch filmy Christopher Evan Welch najlepsze filmy Christopher Evan Welch zdjęcia Christopher Evan Welch galeria Christopher Evan Welch biografia Christopher Evan Welch nominacje Christopher Evan Welch nagrody i wyróżnienia Christopher Evan Welch filmografia Christopher Evan Welch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.