Christopher Curry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Szalony Earl (gościnnie)
7.8 2003 Szalony Earl (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Szalony Earl (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Szalony Earl (gościnnie)
7.6 2001 Szalony Earl (gościnnie)
7.6 1995 Szalony Earl (gościnnie)
7.0 1995 Szalony Earl (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Szalony Earl (gościnnie)
9.0 1993 Szalony Earl (gościnnie)
6.0
Godziny rozpaczy
Desperate Hours
1990 Szalony Earl (gościnnie)
6.6
Powrót do Nowego Jorku
Return of Superfly, The
1990 Szalony Earl (gościnnie)
7.3 1990 Szalony Earl (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Szalony Earl (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Szalony Earl (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Szalony Earl (gościnnie)
7.5 1987 Szalony Earl (gościnnie)
5.7 1986 Szalony Earl (gościnnie)
7.6 1984 Szalony Earl (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Szalony Earl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Curry filmy Christopher Curry najlepsze filmy Christopher Curry zdjęcia Christopher Curry galeria Christopher Curry biografia Christopher Curry nominacje Christopher Curry nagrody i wyróżnienia Christopher Curry filmografia Christopher Curry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.