Christopher Burgess
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1986 Albert Hanson
7.6 1984 Pan James (gościnnie)
8.0 1979 Fotograf (gościnnie)
0.0 1970 George (gościnnie)
0.0 1966 Brice (gościnnie)
8.1 1964 Barrymore (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Swann (gościnnie)
8.6 1962 Cromwell (1969) / Rhine (1970) / Harry Dance (1974) (gościnnie)
4.7 1955 Lambert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Burgess filmy Christopher Burgess najlepsze filmy Christopher Burgess zdjęcia Christopher Burgess galeria Christopher Burgess biografia Christopher Burgess nominacje Christopher Burgess nagrody i wyróżnienia Christopher Burgess filmografia Christopher Burgess aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.