Christopher Britton
Data urodzenia: Toronto, K
Miejsce urodzenia: dwukrotnie żonaty: 1. Claudette Jaiko (1980 - 1986, rozwód); 2. Gwynyth Walsh (od 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
6.3 2007 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.5 2001 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
10.0 1996 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.2 1995 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.6 1992 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.8 1990 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
8.1 1987 Dr Bruce Sumner (gościnnie)
10.0 1981 Dr Bruce Sumner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Britton filmy Christopher Britton najlepsze filmy Christopher Britton zdjęcia Christopher Britton galeria Christopher Britton biografia Christopher Britton nominacje Christopher Britton nagrody i wyróżnienia Christopher Britton filmografia Christopher Britton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.