Christopher Boyer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Robert E. Lee
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Tom Cline (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Tom Cline (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Tom Cline (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna w sklepie z materacami (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Tom Cline (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Tom Cline (gościnnie)
3.7
Ślepy zaułek
Road Ends
1997 Tom Cline (gościnnie)
7.6 1993 Tom Cline (gościnnie)
0.0

0 Tom Cline (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Boyer filmy Christopher Boyer najlepsze filmy Christopher Boyer zdjęcia Christopher Boyer galeria Christopher Boyer biografia Christopher Boyer nominacje Christopher Boyer nagrody i wyróżnienia Christopher Boyer filmografia Christopher Boyer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.