Christopher Biggins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2009 Christopher Biggins
7.5
Objawienia
Revelations
2005 Kardynał La Veigh
0.0 2001 Roland
9.0 1997 (gościnnie) (on sam)
8.8 1997 (gościnnie) (on sam)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 on sam (1996) (gościnnie)
7.9 1987 (gościnnie) (on sam)
7.5 1981 Claudius Albinus
0.0 1980 Brian Reeves
8.0 1979 Harold (gościnnie)
8.2
Porwany za młodu
Kidnapped
1978 Książę
0.0 1976 Nelson(gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Neron
7.7
Rocky Horror Picture Show
Rocky Horror Picture Show, The
1975 Transylwańczyk
0.0 1975 Pielęgniarz Franklyn (gościnnie)
7.0
Odsiadka
Porridge
1973 Lukewarm (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Uczeń (gościnnie)
0.0 1971 Ojciec (gościnnie)
6.7 1971 Pan Donaldson (gościnnie)
0.0 1969 Archie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Biggins filmy Christopher Biggins najlepsze filmy Christopher Biggins zdjęcia Christopher Biggins galeria Christopher Biggins biografia Christopher Biggins nominacje Christopher Biggins nagrody i wyróżnienia Christopher Biggins filmografia Christopher Biggins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.