Christoph Lindert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 (gościnnie)
10.0 1994 Pan Hellmann (gościnnie)
6.5 1992 Rolf Liebig (gościnnie)
0.0 1989 Pasażer do Wiednia
0.0 1988 (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
8.0 1980 Gunter Walser
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christoph Lindert filmy Christoph Lindert najlepsze filmy Christoph Lindert zdjęcia Christoph Lindert galeria Christoph Lindert biografia Christoph Lindert nominacje Christoph Lindert nagrody i wyróżnienia Christoph Lindert filmografia Christoph Lindert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.