Christine Joaquin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.1 2008 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Kourtney (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Hostessa (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5 2002 Klient (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christine Joaquin filmy Christine Joaquin najlepsze filmy Christine Joaquin zdjęcia Christine Joaquin galeria Christine Joaquin biografia Christine Joaquin nominacje Christine Joaquin nagrody i wyróżnienia Christine Joaquin filmografia Christine Joaquin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.