Christine Fernandes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Melina Rosa(gościnnie)
8.2
Chwytaj dzień
Viver a Vida
2009 Ariane
7.8 2008 (gościnnie) (ona sama)
8.0 2008 Rita
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Simone
0.0 2005 Aurélia Camargo
0.0 2003 Blanca
6.0 2001 Lalá Gouveia
4.0 2000 Flávia Regina
9.1
Życie jak muzyka
Chiquinha Gonzaga
1999 Alzira
0.0 1998 Dora Novaes
7.3
Historia miłości
História de Amor
1995 Marininha

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christine Fernandes filmy Christine Fernandes najlepsze filmy Christine Fernandes zdjęcia Christine Fernandes galeria Christine Fernandes biografia Christine Fernandes nominacje Christine Fernandes nagrody i wyróżnienia Christine Fernandes filmografia Christine Fernandes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.