Christine Cavanaugh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2000 Amanda Nelligan (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.3
101 Dalmatyńczyków
101 Dalmatians: The Series
1997 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Amanda Nelligan (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Amanda Nelligan (gościnnie)
8.9 1994 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.7 1993 Amanda Nelligan (gościnnie)
10.0 1993 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Amanda Nelligan (gościnnie)
0.0 1991 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.3
Dzielny Agent Kaczor
Darkwing Duck
1991 Amanda Nelligan (gościnnie)
6.6 1991 Amanda Nelligan (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Amanda Nelligan (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Amanda Nelligan (gościnnie)
6.8 1988 Amanda Nelligan (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Amanda Nelligan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christine Cavanaugh filmy Christine Cavanaugh najlepsze filmy Christine Cavanaugh zdjęcia Christine Cavanaugh galeria Christine Cavanaugh biografia Christine Cavanaugh nominacje Christine Cavanaugh nagrody i wyróżnienia Christine Cavanaugh filmografia Christine Cavanaugh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.