Christina Pickles
Data urodzenia: 1935-02-17
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Victor Lobl (1962 - 1985, rozwód), 2 dzieci: syn Oliver i córka Rebecca

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Judy Geller (gościnnie)
5.0 2010 Judy Geller (gościnnie)
7.3 2008 Judy Geller (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Rita (gościnnie)
7.5 2005 Judy Geller (gościnnie)
7.4 2003 Judy Geller (gościnnie)
4.6 2000 Judy Geller (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Judy Geller (gościnnie)
7.7
Wojna mediów
Weapons of Mass Distraction
1997 Judy Geller (gościnnie)
7.4
W rytmie serca
Grace of My Heart
1996 Judy Geller (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Judy Geller (gościnnie)
7.0 1995 Judy Geller (gościnnie)
7.7
Wichry namiętności
Legends of the Fall
1994 Judy Geller (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Judy Geller (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Judy Geller (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Judy Geller (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Judy Geller (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Judy Geller (gościnnie)
6.0 1991 Judy Geller (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Judy Geller (gościnnie)
7.7 1989 Judy Geller (gościnnie)
5.5 1989 Judy Geller (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Judy Geller (gościnnie)
6.3 1986 Judy Geller (gościnnie)
10.0 1985 Judy Geller (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Judy Geller (gościnnie)
7.3 1984 Judy Geller (gościnnie)
7.1 1982 Judy Geller (gościnnie)
8.2 1982 Judy Geller (gościnnie)
1.0 1978 Judy Geller (gościnnie)
6.8 1977 Judy Geller (gościnnie)
8.0 1974 Judy Geller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina Pickles filmy Christina Pickles najlepsze filmy Christina Pickles zdjęcia Christina Pickles galeria Christina Pickles biografia Christina Pickles nominacje Christina Pickles nagrody i wyróżnienia Christina Pickles filmografia Christina Pickles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.