Christina DeRosa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jennifer (gościnnie)
0.0 2011 Jennifer (gościnnie)
7.8 2011 Kelnerka (gościnnie)
1.0 2010 Jennifer (gościnnie)
6.2 2009 Jennifer (gościnnie)
0.0 2009 Jennifer (gościnnie)
0.0 2008 Jennifer (gościnnie)
7.5
Najgorszy tydzień
Worst Week
2008 Jennifer (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Jennifer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina DeRosa filmy Christina DeRosa najlepsze filmy Christina DeRosa zdjęcia Christina DeRosa galeria Christina DeRosa biografia Christina DeRosa nominacje Christina DeRosa nagrody i wyróżnienia Christina DeRosa filmografia Christina DeRosa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.