Christina Cox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Annette Raines (gościnnie)
7.2 2009 Annette Raines (gościnnie)
7.0 2008 Annette Raines (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Delinda LeCure (gościnnie)
8.3 2006 Funkcjonariuszka Zoey Kruger (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Annette Raines (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Anne 'Annie Oakley' Marie Ostenback (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Annette Raines (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Annette Raines (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Annette Raines (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Annette Raines (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Annette Raines (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Annette Raines (gościnnie)
7.3 2002 Jenny Moylan (gościnnie)
7.5 2001 Annette Raines (gościnnie)
0.0 2000 Annette Raines (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Annette Raines (gościnnie)
7.3 2000 Annette Raines (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Annette Raines (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Annette Raines (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Annette Raines (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Annette Raines (gościnnie)
0.0 1996 Annette Raines (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Annette Raines (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Annette Raines (gościnnie)
0.0 1995 Annette Raines (gościnnie)
9.0 1995 Annette Raines (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Annette Raines (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Annette Raines (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Annette Raines (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Annette Raines (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina Cox filmy Christina Cox najlepsze filmy Christina Cox zdjęcia Christina Cox galeria Christina Cox biografia Christina Cox nominacje Christina Cox nagrody i wyróżnienia Christina Cox filmografia Christina Cox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.