Christina Cole
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Lilith (gościnnie)
6.1 2009 Lilith (gościnnie)
7.9 2009 Lilith (gościnnie)
6.8
W świecie Jane Austen
Lost in Austen
2008 Lilith (gościnnie)
6.8 2007 Lilith (gościnnie)
8.1 2006 Lilith (gościnnie)
7.4 2006 Lilith (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Lilith (gościnnie)
7.6 2004 Lilith (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Lilith (gościnnie)
8.0 2004 Lilith (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Lilith (gościnnie)
5.5
Projekt
Project, The
2002 Lilith (gościnnie)
10.0 2002 Lilith (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lilith (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina Cole filmy Christina Cole najlepsze filmy Christina Cole zdjęcia Christina Cole galeria Christina Cole biografia Christina Cole nominacje Christina Cole nagrody i wyróżnienia Christina Cole filmografia Christina Cole aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.