Christina Chang
Data urodzenia: 1969-06-29
Miejsce urodzenia: Tajpej, Tajwan

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
8.4 2011 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
8.0 2011 Karrie Thurgood
8.3 2011 Vivien Tanaka (gościnnie)
0.0 2010 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Lillian Foster (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
6.0 2002 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
7.3 2002 Prokurator Rebecca Nevins (gościnnie)
7.1
28 dni
28 days
2000 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
8.4 2000 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
9.1 1999 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)
6.3 1996 Prokurator okręgowy Stone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina Chang filmy Christina Chang najlepsze filmy Christina Chang zdjęcia Christina Chang galeria Christina Chang biografia Christina Chang nominacje Christina Chang nagrody i wyróżnienia Christina Chang filmografia Christina Chang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.