Christina Aguilera
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (gościnnie) (ona sama)
7.1
Burleska
Burlesque
2010 (gościnnie) (ona sama)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie) (ona sama)
7.3 1999 (gościnnie) (ona sama)
7.4 1997 (gościnnie) (ona sama)
8.3 1992 (gościnnie) (ona sama)
7.3 1990 (gościnnie) (ona sama)
8.5
MMC
1989 (gościnnie) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina Aguilera filmy Christina Aguilera najlepsze filmy Christina Aguilera zdjęcia Christina Aguilera galeria Christina Aguilera biografia Christina Aguilera nominacje Christina Aguilera nagrody i wyróżnienia Christina Aguilera filmografia Christina Aguilera aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.